afdrukken

Allround operator - Regio Achterhoek

Voor een grote producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen hebben wij een vacature voor de functie Allround Operator. Wil je graag werken bij dit dynamische bedrijf in de omgeving Zevenaar en zie je jezelf dagelijks bezig met het fabriceren van gevelbakstenen, raamdorpels en dakpannen, lees dan zeker even door!

Functietaken
 • Wil je elke dag het beste uit jezelf halen dan zit je bij dit bedrijf wel goed. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en komt achter verschillende machines te werken. Wat te denken van pers-, zet-, traverse-, en ontladingsmachines? Naast het bedienen van deze machines houd je ook goed in de gaten of er storingen zijn en zo nodig assisteer je bij reparaties. Meestal kan dit voorkomen worden door het gebruikersonderhoud tijdig uit te voeren, ook een van je taken. Verder help je indien nodig je collega's van de productie en registreer je productiegegevens. Zoals je al leest, genoeg uitdagingen!

Vereisten
 • Je hebt enige jaren ervaring in een productieomgeving en beschikt over minimaal een vmbo werk- en denkniveau. Je hebt een proactieve houding, je pakt zelfstandig werk op en staat stevig in je schoenen. Je komt te werken tussen 30 andere collega's, dus hebt een collegiale instelling en bent leergierig want ze staan te popelen je van alles te leren. Omdat geen dag hetzelfde is ben je wel enige hectiek gewend.

Aanbod
 • Het start salaris zal afhankelijk van je ervaring rond de EUR 2400 bruto per maand zijn. Deze organisatie biedt goede secundaire voorwaarden. Je kunt rekenen op een vergoeding voor de reiskosten, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook is het mogelijk een fiets of computer met belastingvoordeel aan te schaffen en uiteraard is het pensioen goed geregeld. Ze binden zich graag aan goede mensen dus na gebleken beschikbaarheid is er een kans op een vaste aanstelling.

  Ben jij de geschikte kandidaat? Neem dan contact op met Rinaldo via:
  ✉ rinaldo@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 WhatsApp 06-10758920


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 20 januari Locatie Regio Achterhoek Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Industrie / Produktie Vacature referentie 702739-UZ Contactpersoon Rinaldo ten Brinke
0314 - 37 49 40 / 06-10758920
rinaldo@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden