afdrukken

Assemblagemedewerker elektrische voertuigen

Voor een van onze nieuwe klanten in de regio Didam, een bedrijf dat actief is in de productie van elektrische voertuigen, zijn wij op zoek naar een Assemblagemedewerker (Elektro). Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een compact team, waar je volop de kans krijgt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen? Heb je daarnaast ervaring met sleutelen? Lees dan snel verder!

Functietaken
  • In deze fulltime functie houd je je dagelijks bezig met het opbouwen van elektrische voertuigen. Daarnaast assembleer en monteer je stuurkolommen, cabines en diverse soorten open en gesloten laadbakken.

Vereisten
  • Voor deze functie is het van belang dat je een goed technisch inzicht hebt en een echte sleutelaar bent. Het is voor jou dan ook geen enkel probleem om vanaf een tekening te werken. Je bent netjes, secuur en beschikt over elektro basiskennis. Je bent een teamplayer die in overleg met collega's aan technische vraagstukken en oplossingen werkt. Je vindt elektrisch vervoer interessant!

Aanbod
  • Je wordt onderdeel van een klein team waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Hier krijg je dan ook de mogelijkheden voor. Bij onze klant wordt hard gewerkt, maar is er ook zeker tijd voor een lolletje op zijn tijd. Tot slot willen wij aangeven dat dit een uitstekende baan is met toekomstperspectief.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Dinsdag 12 november Locatie Omgeving Didam Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Elektrotechniek Vacature referentie 702740-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden