afdrukken

Betonlaborant - omgeving Gendringen

Een klant van ons in de omgeving van Gendringen, gespecialiseerd in chemische bouwstoffen, heeft een functie beschikbaar als betonlaborant. Bij dit familiebedrijf werk je samen met een leuk team en produceer en test je hulpstoffen voor beton en mortel.

Functietaken
 • Samen met het hoofd laboratorium zet je alle materialen klaar voor de certificeringsinstantie die een nieuw product komt certificeren. De resultaten hiervan verwerk je in de interne administratie. Ook ga je verschillende testen uitvoeren met de producten op een aantal cementsoorten, de resultaten koppel je terug naar een van de vertegenwoordigers die het vervolgens aanbieden bij de klanten.

Vereisten
 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, de richting is minder belangrijk. Je werkt erg nauwkeurig en bent een kei in het maken van berekeningen. Je bent bereid een opleiding te volgen tot betonlaborant en kunt doorgroeien naar een zelfstandige functie.

Aanbod
 • Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, in de middag heb je een uur pauze. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkniveau. Verder kun je rekenen op een gezellige kerstborrel en worden er af en toe uitjes voor het personeel georganiseerd. Je komt te werken in een erg gezellig team en bij gebleken beschikbaarheid heb je kans op een vast dienstverband.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 7 oktober Locatie Gendringen Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Industrie / Produktie Vacature referentie 702771-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden