afdrukken

Calculator Interieurbouw

160 / 160
vorige vacature
Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar een calculator interieurbouw.

Functietaken
  • Je komt te werken bij een toonaangevend bedrijf in de interieurbouw. Je maakt offertes en je maakt orders aan in het systeem. Als calculator bepaal je de kostprijs, doe je prijs aanvragen bij toeleveranciers en halffabricaten en stel je de verkoopprijs vast. Daarnaast calculeer je de uren die nodig zijn voor de productie. Wanneer je een offerte hebt opgesteld, mag je deze gaan verdedigen bij de projectmanager.

Vereisten
  • Ervaring in de interieurbouw als calculator is een prĂ©. Je bent een teamspeler, je gaat samen werken met twee andere calculators. Verder beschik je minimaal over een mbo, maar bij voorkeur een hbo werk- en denkniveau. Je hebt kennis van Office, ERP en eventueel Exact. Ook beschik je over goede sociale eigenschappen en beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je kan knelpunten registeren en oplossingen bedenken.

Aanbod
  • Wij bieden een baan aan bij een bedrijf, waarbij de arbeidsvoorwaarden goed zijn en je een marktconform salaris krijgt. Ben jij de geschikte kandidaat? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
    ✉lisa@jansseninterimservices.nl
    ✆ T: 0314-374940
    📱 WhatsApp 06-49293058.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
160 / 160
vorige vacature
Datum Woensdag 12 februari Locatie Terborg Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702855-UZ Contactpersoon Lisa Koops
0314 - 37 49 40 / 06-49293058
lisa@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden