afdrukken

Calculator - omgeving Doetinchem

Voor een opdrachtgever in de betonproducten sector zijn wij opzoek naar een Calculator . Ben jij een rekenwonder en wil jij je dagelijks bezighouden met het calculeren van projecten? Bekijk dan zeker deze vacature!

Functietaken
 • Het aanvragen en controleren van bestekken. Je maakt de kostprijsbegrotingen. Aan de hand van bouwkundige tekeningen en bestekken werk je offertes uit. Klantcontact is erg belangrijk, je zorgt dat dit per telefoon en e-mail vlekkeloos verloopt. Je staat in nauw contact met de afdeling engineering / werkvoorbereiding, hierdoor ben je erg betrokken bij de projecten die uitgevoerd worden. Een groot deel van je werk zal bestaan uit calculaties, deze werk je uit aan de hand van projectplannen, budgetten, planning / deadlines en technische specificaties. Indien je afwijking constateert koppel je deze terug naar de klant.

Vereisten
 • je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau richting bouw of een commerciĆ«le opleiding. Je hebt ervaring met calculeren of wil dit graag leren. Je hebt veel contact met onze klanten en leveranciers en beschikt dus over goede communicatieve vaardigheden. Goed kunnen samenwerken met collega's is een must. Je staat open voor het volgen van opleidingen / cursussen.

Aanbod
 • In dit bedrijf hangt een prettige informele sfeer. Je komt te werken in een groeiende organisatie met afwisselend werk, elke dag een nieuwe uitdaging! Er werken rond de 50 personen waarvan 20 op kantoor/directie en 30 in de productie. De werkdagen beginnen om 07:30 uur. Het bedrijf heeft een zeer actieve personeelsvereniging en jaarlijks is er een kerstborrel, vakantie BBQ en een bedrijfsuitje naar een gerealiseerd project.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 6 januari Locatie Doetinchem Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 32 Branche Bouw Vacature referentie 702752-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden