afdrukken

CNC - Kanter

Bij een industriële toeleverancier in de regio Doetinchem, actief in het ontwerp en de productie van o.a medische apparatuur en machines voor de industriële markt, staan de deuren wagenwijd open voor een gemotiveerde en ervaren CNC-kanter. Ben jij een echte teamplayer? Heb jij ervaring als CNC-kanter en ben je bereid om in 2-ploegendienst te werken? Reageer dan nu!

Functietaken
 • In de functie van CNC-kanter bedien je bij onze klant de Safan Kantbank. Daarbij werk je altijd vanaf een werktekening. In jouw rol wordt van je verwacht dat je zelfstandig kleine storingen oplost. Daarnaast voer je zelfstandig programmeerwerkzaamheden uit.

Vereisten
 • Je beschikt over een diploma LTS Metaal of MTS-WTB. Daarnaast heb je ervaring als CNC-kanter. Wanneer je programmeerervaring hebt met het besturingssysteem Safan, is dit een grote pré! Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken. Je beschikt over een grote dosis motivatie!

Aanbod
 • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken in een gezonde organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Er wordt je een marktconform salaris geboden evenals goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een vrij te besteden opleidingsbudget en pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag!

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ Lisa@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-49293058


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 24 februari Locatie Ulft Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche WTB / Metaal Vacature referentie 702784-UZ Contactpersoon Lisa Koops
0314 - 37 49 40 / 06-49293058
lisa@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden