afdrukken

Commercieel administratief medewerker

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als commercieel administratief medewerker? Trekt het jou aan om binnen een Achterhoeks bedrijf te werken, waar samenwerken voorop staat en nuchtere mentaliteit heerst onder het personeel? Altijd al benieuwd geweest hoe het zou zijn om binnen een groot internationaal opererend expeditiebedrijf te werken? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Functietaken
 • Binnen deze functie ben jij het aanspreekpunt als het gaat om operationele activiteiten. Je werkt nauw samen met transportplanners en uiteraard met de chauffeurs. Je verstrekt informatie aan klanten, dit kan in diverse talen gebeuren. Zo spreek je de ene keer Frans, pak je vervolgens de telefoon op in het Duits en beantwoord je de mail in het Engels. Je behandelt en verwerkt transportopdrachten, ofwel orders, in een speciaal ingericht transportmanagementsysteem. Je behandelt vragen en reclamaties over zendingen aan klanten.

Vereisten
 • Jij bent een echte teamplayer, in combi met jouw no-nonsense mentaliteit pas je perfect binnen een team met werknemers uit de achterhoek. Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en als het even kan ook nog in geschrift. Spreek jij ook nog Frans? Dan nodigen wij jou direct uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is namelijk van grote toegevoegde waarde. Spreek jij nog geen Frans maar wil je dit wel leren? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren!

Aanbod
 • Je krijgt de kans om te werken binnen een internationale werkomgeving. Jouw team bestaat uit mensen die gezelligheid ontzettend belangrijk vinden. Zo zul je samen elk jaar genieten van een goed georganiseerd bedrijfsfeest! Binnen deze functie heb je de keuze hoeveel uuir je wil werken. Dit is in te vullen tussen de 24 en 40 uur.

  Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ lisa@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 WhatsApp 06-49293058.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Woensdag 4 september Locatie 'S-Heerenberg Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Zakelijke Dienstverlening Vacature referentie 702750-UZ Contactpersoon Lisa Koops
0314 - 37 49 40 / 06-49293058
lisa@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden