afdrukken

Consultant Techniek - Doetinchem

Janssen Interim Services groeit! In verband met deze groei staat onze deur wagenwijd open voor een nieuwe, unieke, commerciële en talentvolle technische collega die ons team komt versterken!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Doetinchem, staat de kandidaat bij jou centraal, zijn onderstaande werkzaamheden jou op het lijf geschreven én wil jij graag de regie over jouw loopbaan in eigen handen hebben? Reageer dan snel!

Functietaken
  • Een dag als consultant vliegt voorbij! Geen dag is hetzelfde door het diverse takenpakket waarmee jij te maken krijgt. Het ene moment heet jij de kandidaat welkom en heb jij een intakegesprek in onze 'woonkamer', het andere moment ben jij op bedrijfsbezoek bij een nieuwe klant. Vervolgens drink je nog even een kop koffie met een vaste relatie, om te checken of alles nog verloopt zoals de klant graag wil! Eenmaal op kantoor ga jij samen met jouw collega's aan de slag om de perfecte match te realiseren! Je doet er namelijk alles aan om jouw kandidaat te voorzien van de droombaan waarnaar hij/zij op zoek is. Naast je dagelijkse werkzaamheden, bezoek je zo nu en dan (netwerk)bijeenkomsten en evenementen om jezelf en de organisatie op de kaart te zetten!

Vereisten
  • Een collega met HBO werk- en denkniveau die niet bang is om fouten te maken, commerciĆ«le kansen ziet en een groot netwerk in de techniek heeft. Onze ideale consultant is een techneut en heeft de kandidaat centraal staan. Verder ben je creatief, doelgericht en kun je op diverse niveaus communiceren. Ervaring in de uitzend, detacherings, of werving en selectie branche is een must.

Aanbod
  • Naast een goed pakket met arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een eindejaarsuitkering, kom jij te werken in een leuk & enthousiast team van consultants! Daarin krijg jij volop opleidingsmogelijkheden, die naar eigen keuze zijn in te vullen.

    Graag weten hoe een dag als consultant bij Janssen Interim Services uitziet? Bekijk onze 'over ons' pagina en lees het artikel 'Een dag als consultant techniek'.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Woensdag 15 mei Locatie Doetinchem Opleidingsniveau HBO Uren 36 Branche Zakelijke Dienstverlening Vacature referentie 702617-UZ Contactpersoon Heico Bussing
0314 - 37 49 40 / 06-57388676
hb@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden