afdrukken

Hoofd Elektromonteur / paneelbouwer - omgeving Doetinchem

Voor een klant in de regio Doetinchem die gespecialiseerd is in de industriële procesautomatisering hebben wij een vacature voor de functie Hoofd Elektromonteur / Paneelbouwer.

Functietaken
 • Je heb veel kennis van elektrotechniek maar ook draai je je hand niet om voor ook alle overige werkzaamheden zoals TIG lassen (RVS) en het testen van besturingspanelen en procesinstallaties. Je besteld de benodigde materialen en stuurt de (externe) paneelbouw aan.

Vereisten
 • Belangrijk is een afgeronde elektrotechniek opleiding of erg veel werkervaring hierin. Je kunt goed werken in een klein team waar je zelfstandig maar ook samen met je collega's aansturingen en machines bouwt. Een aantal keer per jaar zul je in het buitenland assisteren met projecten, je bent dan maximaal 10 dagen van huis. Je kunt goed werken vanaf technische tekeningen. Ervaring met software- en hardware engineering is een prĂ©

Aanbod
 • Je komt te werken in een bedrijf waar een prettige werksfeer hangt, de lijntjes zijn kort en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring maar kan oplopen tot EUR 3500 bruto per maand.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 4 november Locatie Doetinchem Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Elektrotechniek Vacature referentie 702768-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden