Hulp op afstand

Kom je er even niet uit bij bijvoorbeeld het registreren van je gewerkte uren? Wij helpen je graag verder door even met je mee te kijken op je computer. Download hiervoor het programma (Teamviewer) via onderstaande button.    

Hoe werkt Teamviewer precies?

  1. Als je vragen hebt met betrekking tot het online doorgeven van je uren, declaraties, etc., neem dan contact op met ons via telefoonnummer: 0314-374940 en kies in het keuzemenu voor optie 2.
  2. Onze medewerker zal je vragen om Teamviewer te downloaden en vervolgens een aantal codes met je uit te wisselen ter verificatie;
  3. De verbinding zal hierna worden gemaakt en onze medewerker kan je computer 'overnemen' om met je mee te kijken en om het probleem op te lossen.

Veiligheid

Elke keer als je de verbinding verbreekt, of het programma opstart, wordt er een nieuw wachtwoord aangemaakt. Wij kunnen dus maar eenmalig inloggen met een bepaald wachtwoord.

Als je ons in de toekomst toegang tot dezelfde computer wilt geven, hoef je alleen het gedownloade programma opnieuw op te starten en je ID en een nieuw wachtwoord aan ons door te geven.

TeamViewer behoort tot de veel gebruikte support software en wordt onder andere gebruikt door instellingen als de VN, Porsche, Canon, Philips en Microsoft. Voor meer informatie over dit programma, klik hier.

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina's posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

 

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden