Ik zoek personeel

Dagelijks zijn er honderden mensen aan het werk via Janssen Interim Services. Bent u ook op zoek naar personeel? Dan kunnen wij u assisteren bij de zoektocht naar geschikte kandidaten die aan het door u opgegeven profiel voldoen. Wij bemiddelen vanuit ons kantoor in Doetinchem kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de techniek, in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om tijdelijk (vervangend) werk, of om een baan met een vaste aanstelling in het vooruitzicht, bij ons is alles mogelijk!

Op een arbeidsmarkt die volop in beweging is, is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers erg belangrijk, maar ook tijdrovend. Deze tijdrovende klus nemen wij u graag uit handen! Met onze achtergrond in de wereld van de techniek vormen we de ideale partner voor de werving & selectie van personeel in dit specialistische gebied. Om ervoor te zorgen dat het klikt, verdiepen wij ons in zowel uw bedrijf als in de werkzoekenden die graag bij u aan de slag gaan. Dankzij ons uitgebreide netwerk, slagen wij er doorgaans snel in om de juiste match te maken.

In overleg met u stellen wij een duidelijke profielschets op en zorgen wij voor de plaatsing van de advertentie via diverse kanalen (eigen website, Social Media, overige banensites, etc.). Vervolgens zullen wij u in contact brengen met een aantal geschikte kandidaten. Uw enige zorg is dan nog: 'Wie wordt het?'

Wij kunnen maar liefst 5,5 jaar flexibiliteit bieden!

Wij vertellen u graag meer over onze diensten:


We zijn het gewend om pragmatisch te denken en snel te schakelen. We weten waar we het over hebben, maar staan uiteraard altijd open voor nieuwe inzichten.

Wilt u direct een vacature bij ons aanmelden? Dan kan dit door hier te klikken. Het scherm zal in een nieuw venster worden geopend.

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden