Detacheren

Detacheren is een vorm van arbeid waarbij de flexkracht wat meer zekerheid geboden krijgt dan wanneer er sprake is van een uitzendovereenkomst. Wij gaan over tot detacheren als wij de flexkracht voor langere tijd willen binden (of als u dit als opdrachtgever wenst). Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om opdrachten waarbij een uitgebreide inwerktijd vereist is, of wanneer continuïteit in het werkproces van belang is. Daarnaast kan een schaarste op de arbeidsmarkt een reden voor u zijn om een kandidaat aan uw bedrijf te binden. Bij detachering wordt er naast alleen een startdatum (zoals bij uitzendovereenkomsten), ook een einddatum in de overeenkomst vermeld.

Wenst u meer informatie over dit item te ontvangen, neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina's posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

 

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden