Uitzenden

Janssen Interim Services is sinds de oprichting in 2001 actief in de bemiddeling van werkzoekenden naar een geschikte, flexibele baan in de techniek. Uitzenden is één van de meest voorkomende vormen van flexibele arbeid. Kortgezegd houdt dit in dat flexkrachten ter beschikking worden gesteld aan een opdrachtgever tegen een vooraf afgesproken tarief. De flexkracht ontvangt van ons een uitzendovereenkomst . Daarmee worden wij, en niet u als opdrachtgever, formeel werkgever. Dit houdt in dat wij zorgen voor de salarisbetalingen en de juiste afdrachten aan de belastingdienst. Hier heeft u geen omkijken naar. U ontvangt als opdrachtgever een inleenovereenkomst en een factuur voor de gewerkte uren van de flexkracht. Wij regelen de rest!

Naast de administratieve taken die u bespaard blijven, brengt uitzenden voor u als opdrachtgever meerdere voordelen met zich mee, zoals:

  1. U betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren;
    • Niet bij ziekte;
    • Niet tijdens vakantie/verlof.
  2. U kunt op ieder gewenst moment afscheid nemen van de flexkracht, zonder dat u hierbij een wettelijke opzegtermijn in acht hoeft te nemen.
  3. Wij kunnen als NBBU-lid 5,5 jaar flexibiliteit bieden!

Janssen Interim Services hanteert de NBBU CAO (www.nbbu.nl). NBBU staat voor ‘de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen’. Dit is de brancheorganisatie (het overkoepelend orgaan) van uitzendondernemingen die de belangen behartigt van de uitzendbranche. In de NBBU CAO wordt onder andere de fasen systematiek besproken als het gaat om de maximale inleentermijn van een flexkracht. Deze ziet er als volgt uit:

Fase 1
Deze fase duurt 26 gewerkte weken. Gedurende deze fase kunt u op ieder willekeurig moment afscheid nemen van de flexkracht, zonder hierbij een wettelijke opzegtermijn in acht te hoeven nemen. Kortgezegd is er in deze fase geen uitzendbeding van toepassing. Geen gewerkte uren betekent geen salaris en geen factuur.

Fase 2
Deze fase start na de 26e gewerkte week en duurt 52 gewerkte weken. De medewerker heeft recht op minimaal 3 uur uitbetaling per contract. 

Fase 3
Deze fase duurt 4 jaar. Gedurende deze fase kunnen er maximaal 6 uitzendovereenkomsten voor bepaalde tijd worden aangegaan. De flexkracht dient in deze fase te worden doorbetaald, ook als er geen werk is.

Fase 4
Dit betreft een vaste aanstelling.

In fase 1, 2 en 3 begint de telling van het fasen systeem opnieuw als de flexkracht 26 weken of langer geen werkzaamheden verricht voor het uitzendbureau.

Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen, neem dan contact met ons op via de contact pagina.

 

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden