Vakantiekrachten

De zomerperiode komt er weer aan. Voor veel mensen betekent dit dat zij van hun welverdiende rust zullen gaan genieten, maar hoe zit het met de bezetting voor uw bedrijf?

Tijdens perioden van vakantie willen veel scholieren/studenten graag een zakcentje bijverdienen. Ze zullen zich bij het uitzendbureau of bij uw bedrijf melden om te informeren of er mogelijkheden zijn m.b.t. vakantiewerk. Wij bieden u de mogelijkheid om uitzendkrachten tegen een voordelig tarief bij ons op de loonlijst te zetten. Wilt u een kandidaat die zich zelf bij u heeft gemeld bij ons op de loonlijst zetten? Dan kan dit tegen een nog voordeliger tarief dan uitzenden! Als u ervoor kiest om kandidaten via Janssen Interim Services te verlonen, dan weet u zeker dat aan alle wettelijke en fiscale formaliteiten wordt voldaan en loopt u geen enkel werkgeversrisico.

“Onder vakantiewerkers in de zin van de NBBU CAO worden verstaan scholieren, studenten en andere studerenden, die in aansluiting op het volgen van onderwijs gedurende de (zomer)vakantie van hun onderwijsinstelling tijdelijk werkzaamheden verrichten, en die niet aansluitend werkzaamheden blijven verrichten in dienst van de uitzendonderneming.”

Wenst u meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen, neem dan contact met ons op via de contact pagina.
Wilt u geheel vrijblijvend een payroll-offerte aanvragen? Klik dan hier.

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden