Werving & Selectie

De werving en selectie van personeel is een tijdrovende bezigheid. In het werving- en selectieproces is uiteindelijk 1 aspect belangrijk: het vinden van de juiste kandidaat voor de in te vullen functie. Met onze achtergrond in de techniekbranche, kunt u deze werving & selectie met een gerust hart aan het team van Janssen Interim Services overlaten. Om de juiste match te kunnen maken, zullen wij ons uitgebreid in uw bedrijf verdiepen, zodat we de perfecte vertaalslag kunnen maken tussen de functie en de kandidaat.
Dankzij ons uitgebreide netwerk in Gelderland en (in toenemende mate) daarbuiten, slagen wij er doorgaans snel in om de juiste match te maken.

U kunt als opdrachtgever het complete werving- en selectietraject aan ons overlaten. Wij volgen hierbij een helder stappenplan. In nauw overleg met u stellen wij een duidelijke profielschets op, zorgen we voor een (kosteloze) plaatsing van een advertentie via diverse kanalen en brengen we u in contact met een aantal geschikte kandidaten. Wij selecteren kandidaten en voeren de eerste sollicitatiegesprekken. Uw enige zorg is dan nog: ‘Wie wordt het?’

Mocht een door Janssen Interim Services voorgestelde kandidaat daadwerkelijk bij u aan de slag gaan, dan berekenen wij hiervoor een werving- en selectiebedrag. Dit betreft een percentage van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld, waarbij de helft van het bedrag wordt gefactureerd voor het aanvangen van de werkzaamheden. Na het succesvol verstrijken van de proeftijd, zal de 2e helft van het afgesproken bedrag worden gefactureerd. Wij komen uiteraard graag bij u langs om de mogelijkheden voor u uiteen te zetten.

Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.


captcha

Meld uw vacature vacature uploaden Meld uw vacature en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

vacature aanmelden