Ben jij op zoek naar de perfecte zomerbaan en wil jij daarnaast ook nog kans maken op onze exclusieve 'zomerpakket', inclusief Weber Barbecue? Schrijf je nu in!

Bij Janssen Interim Services hebben we de leukste vakantiebanen voor jou! Werk in diverse branches, voor een paar dagen, weken of maanden. Er is altijd iets voor jou. Ga als vakantiekracht aan het werk via Janssen Interim Services en verdien flink wat geld tijdens je vakantie, om de leukste festivals te bezoeken, op vakantie te gaan met je vrienden/vriendinnen en/of te sparen voor je eerste auto!  Bovendien maak je bij inschrijving kans op ons zomerpakket, inclusief Weber Barbecue, vlees en lekkere drankjes!

Waar wacht je nog op? Schrijf je in!
Via dit formulier kun je heel eenvoudig je vakantiewerk wensen doorgeven aan ons. Na ontvangst van het formulier, zullen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden