Werken via ons

Werken is meer dan alleen geld verdienen. Je brengt veel tijd door op je werk en daarom is het belangrijk dat je een passende baan vindt. Je wilt natuurlijk iets doen waar je goed in bent. Wij zoeken een baan voor iedere gemotiveerde werkzoekende die affiniteit heeft met de techniek in de breedste zin van het woord! Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke baan, of juist naar een vast dienstverband, wij gaan graag voor je aan de slag. Wij hebben goede contacten met technische bedrijven in de regio, dus normaliter weten we snel of en waar je aan de slag kunt.

Op onze website vind je dagelijks nieuwe vacatures. Als je een leuke baan ziet, kun je zowel online solliciteren als telefonisch contact met ons opnemen.

Solliciteren op een vacature

Als je online solliciteert bekijken we of we je uitnodigen voor een gesprek op onze vestiging om de sollicitatieprocedure verder in te gaan, of om je te vertellen dat de vacature niet passend genoeg is. In het laatste geval kunnen we in overleg op zoek gaan naar een vacature die wel goed bij jou past. Vanuit iedere vacature kan direct gesolliciteerd worden. Na het invullen van je gegevens komt je aanvraag meteen bij de juiste contactpersoon terecht.

Open sollicitatie

Naast reageren op specifieke vacatures kun je ook een open sollicitatie versturen. We nemen je gegevens dan op in ons bestand en zullen je uitnodigen voor een intakegesprek op het moment dat we wellicht mogelijkheden voor je hebben. Probeer in alle gevallen zo volledig mogelijk te zijn bij het invullen van je gegevens. Hoe meer wij van je weten, hoe groter de kans dat we een goed passende baan voor je vinden.

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina's posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

 

 

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden