afdrukken

leerling poedercoater - omgeving Ulft

159 / 159
vorige vacature
Een opleiding en goed salaris? Bij een van onze klanten in de omgeving van Ulft bieden we je een mooie kans om als leerling poedercoater aan de slag te gaan.

Functietaken
 • je zult eerst intern een opleiding volgen en enkele dagen meelopen aan het begin van het traject, waarbij je werkzaamheden zullen bestaan uit het ophangen en afhalen van de metalen onderdelen. Met een andere collega kom je in de poedercoat cabine te werken, eerst aan de kant waar je met het pistool het poeder op de metalen onderdelen aanbrengt en na wat meer ervaring mag je ook de machines instellen. Een mooie kans om het vak van poedercoating tot in de puntjes te leren! Na wat meer werkervaring ga je ook een extern opleidingen volgen en word je een pro in het coaten.

Vereisten
 • Je hebt een no-nonsens instelling en weet van aanpakken. Je bent proactief en leergiering, alles wat een goede leerling nodig heeft. Je gaat er vanaf dag 1 voor de volle 100% er tegenaan want deze kans laat je niet schieten.

Aanbod
 • Je komt te werken in een informele sfeer waar iedereen samenwerkt. Je wordt helemaal opgeleid en de kans op een vaste aanstelling is na gebleken geschiktheid dan ook erg groot.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
159 / 159
vorige vacature
Datum Maandag 4 november Locatie Ulft Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Industrie / Produktie Vacature referentie 702789-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden