Loonbelastingverklaring

Loonheffingskorting wel of niet laten toepassen?
De loonheffingskorting geeft je een korting op de te betalen loonbelasting. Je houdt hierdoor bij salarisbetaling meer nettoloon over dan wanneer je deze korting niet laat toepassen. De loonheffingskorting mag maar door één werkgever of uitkeringsinstantie worden toegepast.

Ontvang je een uitkering (bijvoorbeeld WW, WAO of AOW) dan wordt daar de loonheffingskorting al toegepast. Je geeft dan bij ons aan wij de loonheffingskorting niet moeten toepassen. Heb je geen andere baan of ontvang je geen uitkering? Dan geef je bij ons aan dat wij de loonheffingskorting wel moeten toepassen. Het wordt aangeraden om de loonheffingskorting toe te laten passen bij de werkgever of uitkerende instantie waar je het hoogste bruto-inkomen ontvangt.

 

Meer informatie over loonheffingskortingen en loonbelasting, vind je hier.

 

Wil je voor jouw beeldvorming een blanco loonbelastingverklaring inzien, klik dan hier.
Deze loonbelastingverklaring hoeft hier niet te worden ingevuld en dient puur ter kennisgeving!

 

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina's posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

 

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden