afdrukken

Machinaal houtbewerker - omgeving Doetinchem

Voor een toonaangevend bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in interieurbouw, zijn wij op zoek naar een machinaal houtbewerker. Ben jij die actieve vakman die de mooiste interieurs wil produceren voor internationaal bekende merken? Solliciteer dan direct!

Functietaken
 • Samen met 3 andere collega's op jouw afdeling maak je gebruik van het meest moderne machinepark, je werkt dagelijks met onder andere de CNC bovenfrees en kantverlijmer. Interesse in moderne productiemethoden en software is dan ook een must. Ook handmatige houtbewerking behoort tot de dagelijkse taken. Elke dag sta je weer garant voor het afleveren van hoogwaardige interieurs gemaakt met duurzame materialen.

Vereisten
 • Voor onze klant is het belangrijk dat je ervaring hebt in de interieurbouw of standbouw. Heb je eerder gewerkt in het afmonteren van meubels dan is de een pluspunt. Binnen dit team moet je goed kunnen samenwerken met je collega's, een proactieve en flexibele houding zorgt ervoor dat jij denkt in oplossingen en niet in problemen. Een goede werksfeer is hier vanzelfsprekend, eerlijkheid en gelijkheid staan dan hoog in het vaandel. Dit bedrijf opereert internationaal en levert interieurs van de hoogste kwaliteit voor winkels, showrooms maar ook (overheids) instellingen, je kunt dus erg nauwkeurig werken.

Aanbod
 • Een 40-urige werkweek waarbij je dagelijks van 07:15 tot 16:15 uur je vak uit oefent, behalve op vrijdag, want dan begint het weekend om 12.30 uur. Het startsalaris bedraagt EUR 1.900,- EUR 2.600,- afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is de kans groot dat je op den duur een vaste aanstelling aangeboden krijgt.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ Stephanie@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-22879527


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Donderdag 8 augustus Locatie omgeving Doetinchem Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702732-UZ Contactpersoon Stephanie Alvarez Gieling - d'Haen
0314 - 37 49 40 / 06-22879527
stephanie@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden