afdrukken

Meubelmaker/Interieurbouwer

Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar een gepassioneerde meubelmaker/interieurbouwer.

Functietaken
  • Jij hebt de kennis en kwaliteiten om voor bekende internationale merken de interieurs te maken. Je bent een ervaren meubelmaker met passie voor het vak! Je gaat de mooiste meubels en interieurs maken voor internationale opdrachtgevers.

Vereisten
  • Je bent gedreven, collegiaal en precies.Verder ben je flexibel en werk je samen met collega's van opdracht tot productie en van productie tot oplevering. Jij wordt enthousiast van het uitvoeren van deze functie op het hoogste niveau!

Aanbod
  • Wij bieden een baan aan bij een bedrijf, waarbij de arbeidsvoorwaarden goed zijn en je een marktconform salaris krijgt. Ben jij de geschikte kandidaat? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
    ✉ lisa@jansseninterimservices.nl
    ✆ T: 0314-374940
    📱 WhatsApp 06-49293058.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Woensdag 12 februari Locatie Terborg Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702857-UZ Contactpersoon Lisa Koops
0314 - 37 49 40 / 06-49293058
lisa@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden