afdrukken

Monteur / Assemblagemedewerker

Voor een toonaangevend bedrijf, actief in de productie en verkoop van landbouwmachines, zijn wij met spoed op zoek naar een Monteur / Assemblagemedewerker.

Naast de productie en ontwikkeling verzorgen zij de servicewerkzaamheden aan deze machines. Bij onze klant zijn meer dan 2.000 medewerkers werkzaam, verdeeld over ruim 30 vestigingen. Stuk voor stuk hebben deze medewerkers een grote passie voor machins en staat kwaliteit enorm hoog in het vaandel. Bij onze klant heerst een, ‘Hollandse nuchterheid en ondernemersdrang. Je krijgt volop de kans en de ruimte om je te ontwikkelen bij deze opdrachtgever.

Functietaken
 • De machineonderdelen worden aangeleverd aan de afdeling assemblage. Aan de hand van gespecificeerde tekeningen en schemas, bouw je de machines op en monteer je ze. Je assembleert de lucht-, elektrische en hydraulische systemen en test de machines. Indien nodig worden lichte constructiewerkzaamheden uitgevoerd, bijvoorbeeld om een onderdeel passend te maken. Bij gebleken geschikheid krijg je volop de kans om door te groeien binnen het bedrijf.

Vereisten
 • Als monteur/assemblagemedewerker heb je een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde of soortgelijk. Werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van hydrauliek is handig, maar geen must. Belangrijker is de passie voor de techniek en de affiniteit met landbouwmechanisatie en sleutelen (aan bijvoorbeeld mini-shovels). Daarnaast wordt verwacht dat je zelfstandig kan werken en oplossingsgericht denkt.

Aanbod
 • Je komt te werken in een dynamische functie met technische uitdaging. Er heerst een enthousiaste en informele werksfeer bij de werkgever. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en trainingen. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 07:30 uur tot 16:30 uur. Je komt te werken in een team met enorm enthousiaste collega's waar hard wordt gewerkt en voldoende tijd is voor een geintje.

  Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Neem dan contact op met Rinaldo via:
  ✉ rinaldo@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-10758920.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 6 januari Locatie Hengelo (GLD) Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Motorvoertuigentechniek Vacature referentie 702757-UZ Contactpersoon Rinaldo ten Brinke
0314 - 37 49 40 / 06-10758920
rinaldo@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden