afdrukken

Monteur assemblage / service - omgeving Zevenaar

Van een toeleverancier in de metaalsector, in de regio Zevenaar, hebben wij een mooie vacature gekregen. Als monteur assemblage / service ondersteun je dagelijks bij allerhande technische werkzaamheden.

Functietaken
 • Als monteur binnen dit bedrijf bouw je aan de mooiste pneumatische en elektrisch aangedreven machines. Het assembleren gebeurt in een speciale stofvrije ruimte. Je bent ook geregeld op pad om bij klanten onderhoud of revisiewerkzaamheden te verrichten.

Vereisten
 • Je hebt ervaring met mechanische assemblage van onderdelen van machines of complete installaties, zowel binnen het bedrijf als bij klanten op locatie. Bij deze functie zul je veel lassen, voornamelijk TIG. Het is dan ook belangrijk dat je hier ervaring mee hebt. Je werkt service gericht, kunt goed communiceren met klanten en houdt van aanpakken. Een VCA-certificaat is een prĂ©. Heb je deze niet? Geen probleem, dan kun je deze via ons behalen!

Aanbod
 • Een 40-urige werkweek, maandag tot en met vrijdag van 07:45 - 16:30 uur. Het startsalaris zal afhankelijk van je ervaring tussen de EUR 1800 en EUR 2600 bruto per maand bedragen. Je werkt samen met 30 collega's aan de mooiste projecten in een ongedwongen sfeer. Er wordt geregeld een gezellig uitje georganiseerd om je collega's beter te leren kennen. Na gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot vast dienstverband.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 WhatsApp 06-30247659.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 2 september Locatie Zevenaar Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche WTB / Metaal Vacature referentie 702219-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden