Commerciële vacatures in overvloed! 29 mrt

Commerciële vacatures in overvloed!

Janssen Interim Services is een uitzendorganisatie, opgericht in 2001 en gevestigd in Doetinchem. Sinds de oprichting, ruim 15 jaar geleden, zijn wij actief in de bemiddeling van technische werkzoekenden, van VMBO tot HBO - niveau. Ons werkgebied behelst Oost-Nederland en wij breiden dit werkgebied continu uit. Wij zijn gespecialiseerd in de branches techniek & industrie, in de breedste zin van het woord.

Ben jij commercieel ingesteld, ambitieus, een échte teamplayer en op zoek naar een interessante functie waarin je met een jong en dynamisch team samenwerkt? Lees dan snel verder!

Janssen Interim Services groeit gestaag en is doorlopend op zoek naar gemotiveerde starters en ervaren krachten met een grote interesse in de technisch-commerciële sector. Op dit moment hebben wij voor onze vestiging in Doetinchem een aantal prachtige vacatures vacant. Zo hebben wij ruimte voor enkele (Junior) Intercedenten, een Consulent Techniek (WTB/Metaal) en een Vestigingsmanager Uitzendbureau. 

Er wordt veel samengewerkt en mede dankzij de korte communicatielijnen slagen wij er doorgaans snel in om onze klanten van dienst te kunnen zijn.

Klik voor onze actuele vacatures op onderstaande buttons.

Vacature Junior Intercedent techniek


Vacature Intercedent Techniek


 Vacature Consulent/Intercedent Techiek (WTB/Metaal)

 
Vacature Vestigingsmanager Uitzendbureau

 

Wij zien je sollicitatie graag verschijnen en de koffie staat voor je klaar!

delen via 
terug naar overzicht
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden