Een dag als consultant techniek! 25 feb

Een dag als consultant techniek!

Hoe ziet een dag als consultant bij Janssen Interim Services eruit?

Dat kunnen we je niet exact vertellen, omdat iedere dag anders is. En juist dát maakt het werk als consultant bij ons zo leuk! Wel kunnen we je een beeld schetsen, hoe een normale 'day at the office’ er uitziet.

‘Een dag als consultant bij Janssen Interim Services’.

Bij ons begin je de dag met een kop koffie of thee met Lisa, Rinaldo, Heico en Tom. Dit zijn de collega's waarmee jij het Front Office team vormt en waar net zoals bij jou de passie en drive voor techniek door de aderen stroomt. Aan het begin van de dag lopen jullie de huidige stand van zaken door. Wat staat er voor iedereen op de planning en waar kunnen wij elkaar mee helpen? Na het opstarten van de computer en het halen van het tweede kopje koffie of thee (Je collega's halen niet iedere keer voor je), begint de dag écht. Je bekijkt welke sollicitaties er binnen zijn gekomen via onze wervingskanalen en of er geschikte kandidaten tussen zitten voor onze klanten. Je ziet samen met je collega's dat er meerdere sollicitatie binnen zijn gekomen. Samen bespreek je de mogelijkheden en neem je contact met de kandidaten op. Je nodigt de kandidaten uit en laat weten dat we hard ons best gaan doen om een passende functie voor hem/haar te vinden.

Om 10:00 uur heb je een intakegesprek ingepland met een kandidaat in onze sfeervolle 'huiskamer'. Je wilt optimaal voorbereid het gesprek in gaan en het gevoel geven dat de kandidaat welkom is bij ons. Daarom loop je even langs de afdeling Business Support, waar Kasper, Bernie en Bram zitten. Je vraagt aan hen of ze de huiskamer gereed willen maken en een ‘welkomsttekst’ voor de kandidaat willen maken. Na wat belletjes en e-mails tussendoor, staat rond 10:00 de kandidaat op de stoep. Je heet hem of haar welkom en voert een uitermate positief gesprek, waarbij het technisch vakjargon de boventoon voert. Deze kandidaat gaan we aan een leuke baan helpen bij een van onze technische klanten. Zij staan te springen om deze topper! 

Na het intakegesprek bespreek je met het team dat dit dé juiste kandidaat is voor een aantal van onze klanten. Ondertussen registreer je deze kandidaat met de juiste gegevens in ons systeem, zodat je samen met je collega’s aan de slag kunt gaan om onze klanten op de hoogte te brengen van deze topper.

Even voor 12:00 belt er een klant, die met spoed op zoek is naar een CNC-Frezer. Toevallig heb jij gisteren een kandidaat gesproken die dolgraag aan de slag wil als frezer, maar nog niet aan de juiste vereisten voldoet. Je loopt daarom even langs Business Support, waar je vraagt of we deze kandidaat een opleiding kunnen aanbieden. Kasper geeft aan dat we dit gaan regelen voor de kandidaat! Klant blij, jij blij en de kandidaat blij. Daar doen we het voor!

Klokslag 12:30 stijgt de spanning naar grote hoogte. De pen wordt neergelegd en ingeruild voor een setje dartpijlen. ‘Mighty Heic(o), Berniey van Barneveld en Rinaldo Stompé staan klaar om een potje te darten. Onder genot van een welverdiende boterham, spelen jullie fanatiek een potje darts, dat overigens verdacht vaak gewonnen wordt door Rinaldo. Spierpijn van het typen of gewoon geen zin om te darten? Speel een potje biljart, tafeltennis of laat je wegzakken op de bank in onze huiskamer.

 

Na de lunch heb je een afspraak gepland bij een hele goede klant. Kasper heeft de sleutel van onze ‘witte Ferrari’ al klaargelegd en geeft aan dat je nog even moet tanken op de terugweg.
Het gesprek bij de klant verloopt voorspoedig. Na een gezellig en goed verlopen gesprek, vervolg jij je weg en draai je nog even langs het tankstation. 

Bij terugkomst op het kantoor krijg jij van een van je collega’s het goede nieuws te horen.
De kandidaat die jij vanochtend hebt gesproken mag starten bij een van onze klanten!
Om de plaatsing gereed te maken, loop je even naar de tweede etage, waar José, Josefiene, Saskia, André en Jimmy het BackOffice team vormen. Zij weten alles over geld en ‘papieren’ en zorgen voor de contracten, overeenkomsten en correcte uitbetalingen. Zij geven aan dat ze voor jou het contract in orde gaan maken.

Op de terugweg naar je werkplek loop je ‘toevallig’ langs het kantoor van Theo, die ziet dat je van oor tot oor glundert. Je vertelt hem het goede nieuws waarop Theo nogmaals benadrukt dat jij hét mooiste beroep hebt! ‘Échte techneuten helpen aan hun droombaan!’ Daar krijg jij energie van!

Terug op jouw werkplek zie je dat de het laatste uur van de werkdag is ingegaan. Je verwerkt nog de laatste telefoontjes en e-mails en hebt het er met je collega’s over wat jullie het komende weekend op de planning hebt staan. De een geeft aan dat hij aan de slag gaat met het sleutelen aan zijn oldtimer motor en de ander heeft een bezoek aan een wedstrijd van De Graafschap op de planning staan.

En wat jij gaat doen? Dat komen wij maar al te graag te weten! Wij zijn erg benieuwd hoeveel ‘techneuten bloed’ er door jouw aderen stroomt en komen daarom graag met je in contact!

Laat het ons weten als jij het helemaal ziet zitten om aan de slag te gaan als consultant techniek, door contact met ons op te nemen via 0314-374940, of per e-mail naar info@jansseninterimservices.nl. Wij kunnen niet wachten!

Door hier te klikken, opent het vacatureprofiel in een nieuw venster.

delen via 
terug naar overzicht
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden