Janssen Interim Services breidt uit! 4 jul

Janssen Interim Services breidt uit!

Janssen Interim Services groeit! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Om goed te kunnen inspelen op deze positieve ontwikkelingen, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons gemotiveerde team en hebben wij 2 interne vacatures vacant!

Onze ambitie is om hét aanspreekpunt te zijn als het gaat om technisch personeel in Oost - Nederland. Dit willen wij onder andere bereiken door intensieve contacten te onderhouden met zowel werkzoekenden als werkgevers. De ideale match tussen werkgever en werknemer is een kwestie van mensenkennis. Wij zijn al jarenlang actief in de regio en hebben daardoor een goede kennis van zaken. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en staan open voor nieuwe uitdagingen.

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Een functie waarin jij jouw commerciële, administratieve en creatieve capaciteiten tot uiting kunt brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging zijn wij op zoek naar een Junior Intercedent (tot 27 jaar i.v.m. aanpak jeugdwerkloosheid) en een vakvolwassen Intercedent Techniek.

Bekijk de functieprofielen op onze website voor meer informatie. Wij komen graag met je in contact!

Vacature Junior Intercedent

 

Vacature Intercedent Techniek

 

 

 

 

 

delen via 
terug naar overzicht
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden