Janssen Interim Services, expert in de techniek! 2 jun

Janssen Interim Services, expert in de techniek!

Sinds de oprichting van ons bedrijf, in 2001, zijn wij actief in de bemiddeling van werkzoekenden naar een geschikte baan in een technische omgeving.

Goed geschoolde en vakbekwame medewerkers op het gebied van techniek, logistiek en industrie zijn vaak lastig te vinden. Bovendien is het maar de vraag of u een vast dienstverband wilt aangaan, of bijvoorbeeld iemand voor een bepaalde periode wilt inschakelen.

Wij zijn groot in Oost-Nederland en breiden ons werkgebied continu uit. Wij kennen de juiste mensen én de juiste bedrijven, waardoor wij er doorgaans snel in slagen om een werkzoekende op een geschikte functie te plaatsen. Bij Janssen Interim Services kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, korte communicatielijnen en een goede service op maat

5,5 jaar flexibel verlonen!

Wij kunnen als NBBU-lid maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen. Bij ons hoeft u niet na 2 jaar te beslissen of u uw medewerker een vaste aanstelling biedt!

Kunnen wij u helpen?

Onze deuren staan wagenwijd voor u open om u te assisteren tijdens uw zoektocht naar geschikt personeel voor uw organisatie. Wij gaan kosteloos voor u op zoek. Pas op het moment dat u iemand via ons bureau bij uw bedrijf tewerkstelt, factureren wij u per gewerkt uur van de uitzendkracht(en).

Meld uw vacature

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Meld dan hier uw vacature bij ons aan. Wij gaan graag voor u aan de slag!

delen via 
terug naar overzicht
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden