Janssen Interim Services official partner Speelstad Doetinchem 11 jul

Janssen Interim Services official partner Speelstad Doetinchem

Het EK voetbal voor vrouwen staat voor de deur. Tussen 16 juli en 16 augustus vindt dit EK plaats in Nederland. UEFA Women's Euro 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. Doetinchem is één van de speelsteden. Daarnaast wordt er gespeeld in de steden Breda, Deventer, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

In Doetinchem vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. Er wordt afgetrapt op zondag 16 juli met de wedstrijd Denemarken – België, om 20.45 uur in stadion de Vijverberg. Voorafgaande aan de wedstrijd is er een groot voetbalfeest bij de IJsselkade in Doetinchem. De activiteiten starten vanaf 14.00 uur.

De overige groepswedstrijden vinden plaats op woensdag 19 juli, zaterdag 22 juli en dinsdag 25 juli. De kwartfinale vindt plaats op zaterdag 29 juli.

Wij zijn trots dat wij onze naam als 'Official Partner' mogen koppelen aan Speelstad Doetinchem. Wij dragen het verenigingsleven een warm hart toe en kijken uit naar komende maand.

Bekijk hier het speelschema.

Wij wensen alle teams en uiteraard vooral onze Hollandse dames, veel succes!

delen via 
terug naar overzicht
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden