Wat het werk nou zo leuk maakt? De unieke vacature.. 29 apr

Wat het werk nou zo leuk maakt? De unieke vacature..

Het beroep als Consultant blijft een bijzonder mooi beroep. Dat ligt met name aan de mensen die we spreken, de klanten waarmee wij samenwerken en aan de mooie vacatures die wij ontvangen. Zo ook afgelopen week weer..

Iedere dag weer doen onze consultants hun stinkende best om de juiste persoon aan de juiste functie te helpen. Dit gaat goed, heel goed! Dagelijks maken wij flexkrachten en bedrijven blij met het maken van de juiste match! Vaak begint het allemaal bij een vacature. Onze klant is op zoek naar vernieuwing / versterking in het personeelsbestand en schakelt daarbij de hulp in van Janssen Interim Services. Afgelopen week ontvingen wij weer een aantal nieuwe vacatures, waarbij één specifieke vacature er met kop en schouders bovenuit sprong. Niet vanwege de klant (elke klant behandelen wij zoals zij behandeld horen te worden), de bijzonderheden, de functie, maar vanwege de ‘gedachte’ achter het product: ‘het vergroten van het levensplezier, door iedereen zijn/haar zelfstandigheid, vrijheid en het gevoel van eigenwaarde terug te geven!’

Want zeg nou zelf? Wie werkt er nou ook niets liever aan producten waarbij je mensen met een beperking écht blij kunt maken? Schitterend toch?

Wat ga jij als constructeur / tekenaar betekenen voor onze klant?

In de functie als Constructeur / Tekenaar ga jij je bezighouden met het ontwerpen, tekenen en construeren van nieuwe modellen armondersteuningen, robotarmen en eethulpen. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de meest noodzakelijke constructie- en kostprijsberekeningen en check jij alle detailtekeningen. Probleempje gevonden? Jij verhelpt het euvel en laat hier de gewenste actief op los. Dat allemaal om het product zo goed mogelijk af te stemmen op de gebruiker met als doel om de zelfstandigheid van de gebruiker gedeeltelijk terug te gegeven!

Naast het ontwerpen van nieuwe modellen, verbeter jij bestaande producten en construeer jij o.a. rails waarmee robots aan andere systemen worden bevestigd. Kortom: aan diversiteit geen gebrek!

Wat vraagt onze klant van je?

Omdat je te maken krijgt met innovatieve producten is een uitmuntend technisch inzicht en een goede feeling in het bedenken van oplossingen een must! Dit technisch inzicht vertaalt zicht in de kennis (en ervaring) met Pro-E, AutoCAD en/of Inventor. Verder beschik jij over een HTS diploma.

Naast het hard werken is er ook altijd ruimte voor humor op de werkvloer. Hou jij wel van een klein geintje met je collega’s en beschik jij over een gezonde dosis humor? Dan staan de deuren bij onze klant wagenwijd voor je open!

En nu?

Komen wij graag in contact om alles te bespreken met je! Laat het ons weten door te solliciteren via https://www.jansseninterimservices.nl/vacature/solliciteer/constructeur-/-tekenaar-regio-zevenaar-404282-uz/!

Meer weten over deze vacature? Onze consultant Rinaldo weet alle ‘ins and outs’ te vertellen over deze vacature te vertellen! Rinaldo is te bereiken via 0314-37490, 06- 10758920 of per e-mail via rinaldo@jansseninterimservices.nl.  Daarnaast kun je via de link https://bit.ly/2INuu7c  alles even rustig nalezen over deze vacature!

delen via 
terug naar overzicht
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden