afdrukken

Onderhoudsmonteur - omgeving Lobith

Bij een van onze klanten in de omgeving van Lobith, actief in de recycling van petflessen, staan de deuren wagenwijd open voor een nieuwe collega, ze hebben een vacature voor de functie onderhoudsmonteur. Ben jij die topper die er voor zorgt dat het productieproces bij onze opdrachtgever perfect verloopt? Lees dan zeker even verder!

Functietaken
  • Elke dag is anders maar het doel is elke dag hetzelfde, het voorkomen en verhelpen van storingen zodat de operators probleemloos kunnen werken. je houdt je bezig met (preventieve) onderhoudswerkzaamheden, zowel elektrotechnisch als mechanisch. Ook begeleidt je de installatie van nieuwe apparatuur.

Vereisten
  • Je bent leergierig, proactief en denkt graag mee over het verbeteren van het proces. Je hebt een afgeronde MBO opleiding, liefst richting de elektrotechniek. 3 tot 5 jaar ervaring in een industriële omgeving, ervaring met PLC is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en Duits is mooi meegenomen! Je hebt een flexibele instelling, je werkt in verschoven dagdiensten maar incidenteel draai je een consignatiedienst

Aanbod
  • Je komt te werken in een fijne no-nonsense- en informele sfeer. Samen met 100 collega's haal je uit elke dag het beste, iedereen werkt samen en is gelijk. Er zijn mooie doorgroeimogelijkheden en er is ruimte voor opleidingen en cursussen. Je krijgt een vergoeding voor de reiskosten en sportschool. Het salaris is erg afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je hebt een 36-urige werkweek.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Dinsdag 12 november Locatie Lobith Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 36 Branche Elektrotechniek Vacature referentie 702764-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden