De geschiedenis van Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is in 2001 opgericht door Theo Janssen.

In de beginperiode werd er vanuit huis gewerkt, maar al gauw ontstond er behoefte aan een ruimere werkomgeving. Janssen Interim Services is om die reden in oktober 2003 verhuisd naar het pand aan de Aalsbergen 12 in Didam. In 2004 is de eerste medewerker aangenomen en in de loop der jaren is Janssen Interim Services gestaag gegroeid.

In 2008 is Janssen Interim Services, met inmiddels 6 medewerkers, verhuisd naar het pand aan de Koopmanslaan 27B in Doetinchem. De groei zette door en inmiddels heeft Janssen Interim Services 11 vaste medewerkers en 5 stagiaires aan het werk op de vestiging. Het werkgebied beperkt zich niet meer tot de regio Arnhem-Doetinchem-Winterswijk, wat tijdens de oprichting het streven was, maar inmiddels zijn we in een groter gedeelte van Gelderland en zelfs over de Gelderse grenzen actief.

Volgt u ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina's posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

 

 

Contact Wens je meer informatie over het onderwerp op deze pagina te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden