afdrukken

Parketteur/vloerenlegger - omgeving Doetinchem

Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar een parketteur / vloerenlegger.

Functietaken
  • Als parketteur leg je vloeren van hout, parket, laminaat of PVC. Je inzicht en creativiteit zijn belangrijk. Ook voer je het onderhoud uit aan vloeren. Je werkt met een collega maar vindt het ook niet erg om af en toe alleen op pad te gaan.

Vereisten
  • Je kunt werken met hout, parket, PVC en laminaat. Je werkt netjes en creatief. Ook ben je klantvriendelijk en heb je technisch inzicht. Je ziet geen problemen, maar uitdagingen. Zelfstandig werken is geen probleem en je hebt een flexibele instelling, doordat je door heel Nederland werkt staan de werktijden niet vast.

Aanbod
  • Wij bieden een baan aan bij een bedrijf, waarbij de arbeidsvoorwaarden goed zijn en je een marktconform salaris krijgt. Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
    ✉ aike@jansseninterimservices.nl
    ✆ T: 0314-374940
    📱 WhatsApp 06-30247659.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 24 februari Locatie Doetinchem Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702841-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden