Payrolling

Wilt u iemand in dienst nemen, maar wilt u (nog) niet de risico’s van eigen personeel of ziet u op tegen de administratieve verplichtingen? Maakt u misschien al gebruik van flexwerkers en heeft u uw buik vol van de bewerkelijke personeels- en salarisadministratie die dit met zich meebrengt? Neem dan snel een kijkje op onze payroll-website, door op het logo hieronder te klikken.

 Wij zijn specialist als het gaat om payrolling en hebben in de afgelopen jaren aan diverse uiteenlopende bedrijven in Nederland onze diensten verleend tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Of uw bedrijf nou in Gelderland, Groningen, of Limburg gevestigd is, wij doen graag zaken met u!

Wij hebben u veel te bieden!

Een  kleine greep uit onze service:

  • Een duidelijk uurtarief (geen verrassingen achteraf);
  • Een professioneel aanspreekpunt voor al uw vragen;
  • Een tijdige salarisverwerking.

Wij kunnen maar liefst 5,5 jaar flexibiliteit bieden!

Wilt u meer weten over payrolling? Klik dan hier.
Wilt u weten wat voor u de voordelen van payrolling zijn? Klik dan hier.
Wilt u een offerte op maat aanvragen? Kilk dan hier.

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina's posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

 

 

Contact Wenst u meer informatie over het onderwerp van deze pagina te ontvangen? Vult u dan alstublieft onderstaand formulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.






captcha

rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden