afdrukken

Projectleider Infra, Fulltime, Achterhoek

Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar projectleider in de omgeving Doetinchem.

Functietaken
 • De kandidaat die wij zoeken is verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere uitvoerders tegelijk die verspreid zijn over de verschillende werken. Hierbij weet jij de krachten van jouw teams en weet je precies hoe je ze op de beste manier kunt aan sturen. Hiernaast houd jij je bezig met de coördinatie en het realiseren van de verschillende multidisciplinaire infraprojecten. Daarnaast onderhoud jij het contact op alle niveaus buiten en binnen de organisatie. Ook zorg jij voor de algehele planning, financiën, organisatie, logistiek, coördinatie en controle van de activiteiten op de werken.

Vereisten
 • Onze klant zoekt iemand met een minimaal afgeronde hbo-studie in een technische richting of je beschikt over een vergelijkbaar niveau door middel van ervaring. Hiernaast beschik je over ervaring met projectmanagement methodieken waaronder bijvoorbeeld Prince 2 Foundation of IPMA is een pré. Ook beschik je over enige kennis en ervaring met UAV 2012 en UAV GC. Je vindt het niet erg om op verschillende locaties te werken, je bent bereid om werkzaamheden te verrichten op verschillende projectlocaties. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en van de Engelse taal.

Aanbod
 • Wij bieden u een baan bij een internationaal familiebedrijf met een goed salaris, afhankelijk van je ervaring en jouw meegebrachte kennis. Je start met een jaarcontract en maakt hierna kans op een vast dienstverband.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ rinaldo@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-10758920.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 20 januari Locatie Achterhoek Opleidingsniveau HBO Uren 40 Branche Installatietechniek Vacature referentie 702837-UZ Contactpersoon Rinaldo ten Brinke
0314 - 37 49 40 / 06-10758920
rinaldo@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden