afdrukken

Robotlasser

Voor een industriële toeleverancier in de regio Doetinchem, actief in het ontwerp en de productie van o.a medische apparatuur en machines voor de industriële markt, zijn wij op zoek naar een Robotlasser. Ben jij leergierig en heb je interesse in lasrobots? Reageer dan nu!

Vereisten
  • Als Robotlasser beschik je over een LBO/MBO diploma richting Metaal/WTB. Je bent leergierig, hebt interesse in lasrobots en hebt enige ervaring in de functie. Daarnaast is ervaring met MIG/MAG lassen een grote prĂ©! Indien nodig ben je bereid om in 2- ploegendienst te werken. Wanneer je naast bovenstaande punten ook beschikt over een grote dosis motivatie maakt dit jou als robotlasser helemaal geschikt!

Aanbod
  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken in een gezonde organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Er word je een marktconform salaris geboden evenals goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
    Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
    ✉ Stephanie@jansseninterimservices.nl
    ✆ T: 0314-374940
    📱 Whatsapp 06-22879527


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Woensdag 27 november Locatie Ulft Opleidingsniveau LBO / MAVO / VMBO Uren 40 Branche WTB / Metaal Vacature referentie 702785-UZ Contactpersoon Lisa Koops
0314 - 37 49 40 / 06-49293058
lisa@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden