afdrukken

Startend keukenmonteur, fulltime

Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar een allround keukenmonteur.

Functietaken
 • Voor deze functie zoeken wij iemand die altijd voor de beste kwaliteit gaat bij het monteren van keukens. Als je klaar bent bij een klant zorg je ervoor dat je de klant tevreden achterlaat. Hierdoor ga je zelf ook weer met een tevreden gevoel op weg naar de volgende klant. Verder ben je goed in technische tekeningen lezen, goed inschattingen kunnen maken, ruimtelijk inzicht hebben en de kwaliteit kunt bewaken om een keuken zo goed mogelijk te kunnen monteren. Hiernaast ben je geschikt om zowel zelfstandig te werken als in teamverband.

Vereisten
 • Wij zoeken iemand die beschikt over een Vca-certificaat of je bent bereid om deze opleiding te volgen. Hiernaast heb je bij voorkeur al enige ervaring in keukenmontage, maar ook starters zijn bij ons van harte welkom om te solliciteren. Verder beschik je over een geldig rijbewijs B. Je vindt het niet erg om in teamverband te werken maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Je werkt gestructureerd en oplossingsgericht. Je werkt hiernaast secuur en verschijnt elke dag representatief op het werk. Je vindt het niet erg om op verschillende tijden te werken, want wij werken met flexibele werktijden. Ook beschik je over een goede vakkennis en inzicht. Hiernaast heb je affiniteit met tegel-, stuc- en installatiewerk.

Aanbod
 • * Een contract voor langere tijd en kans op een vaste aanstelling
  * Opleidingsmogelijkheden
  * Goed start salaris
  * Werken bij een modern bedrijf met goede gereedschappen

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ rinaldo@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-10758920.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 24 februari Locatie Achterhoek Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702832-UZ Contactpersoon Rinaldo ten Brinke
0314 - 37 49 40 / 06-10758920
rinaldo@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden