afdrukken

Supervisor TD - omgeving Lobith

Voor een van onze klanten in de omgeving van Lobith, actief in de recycling van petflessen hebben wij een mooie uitdagende vacature voor de functie Supervisor TD

Functietaken
 • Je coördineert het oplossen van storingen en zorgt ervoor dat de productie 24/7 probleemloos verloopt. De functie is meewerkend gericht dus je helpt je collega's van de technische dienst om defecten te repareren en je weet ze hierin te motiveren. Het aansturen van externe monteurs en het onderhouden van contacten met leveranciers behoort ook tot de werkzaamheden. Je hebt een goede kijk op het productieproces, de machines, installaties en komt met voorstellen om deze te verbeteren. Je verzorgd de administratie van de werkzaamheden en beoordeeld de prestaties van je team.

Vereisten
 • Je beschikt over een afgeronde MTS of HTS opleiding in de richting van elektrotechniek en hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring. Je bent een kei in het aansturen van een team dus je werkt proactief en weet mensen te motiveren. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent communicatief sterk. Je houdt van een grapje op zijn tijd en hebt een no-nonsens mentaliteit. Een VCA - VOL certificaat is een pré, heb je deze niet, dan kun je via ons een cursus volgen.

Aanbod
 • Onze klant biedt je een uitdagende functie binnen een organisatie met ruim 100 medewerkers. Je werkweek bedraagt gemiddeld 33,6 uur, 6 dagen werken en 4 dagen vrij, het kan voorkomen dat de werkzaamheden incidenteel buiten de standaardwerktijden plaats vinden. Je krijgt optimaal de ruimte om je te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.

  Heb jij interesse in deze prachtige functie? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 WhatsApp 06-30247659.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 4 november Locatie Lobith Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 32 Branche Elektrotechniek Vacature referentie 702788-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden