afdrukken

Voorman montage kozijnen - omgeving Duiven

Voor een klant actief in de montage van aluminium kozijnen en serres zoeken wij een voorman montage. Dit mooie bedrijf in de regio Duiven zoekt binnen deze vacature iemand die van aanpakken weet. Bij dit bedrijf ga je werken met 6 andere collega's waarvan 4 in de buitendienst. Heb jij een nuchtere instelling en kom je graag in dit hechte team werken dan zijn wij op zoek naar jou.

Functietaken
 • Als voorman montage ga je dagelijks van 7.30 uur tot 16.30 uur op pad met 1 of 2 collega's om kozijnen en serres te monteren bij veelal particuliere klanten. Naast particulier werk komt het ook weleens voor dat je op nieuwbouw projecten aan het werk bent. Het werkgebied is oost Nederland, maar het komt sporadisch ook voor dat je richting het westen moet rijden voor je klus. Je geeft leiding aan het team en kunt ze alles vertellen over de montage van serres en kozijnen. Daarnaast bespreek je de voortgang van de werkzaamheden met de klant. Het kan voorkomen dat je soms bijspringt in de werkplaats om de kozijnen en serres te maken. Het bedrijf maakt namelijk alle producten zelf.

Vereisten
 • Als voorman ben je natuurlijk een kei in leidinggeven en heb je minimaal een MBO werk- en denkniveau. Ook heb je ruime ervaring met het plaatsen van kozijnen en serre's. Je kunt goed plannen, hebt bouwkundig inzicht en zorgt ervoor dat alle projecten van onze klant perfect verlopen.

Aanbod
 • Je bus is goed gevuld met het nieuwste gereedschap om je klus zo makkelijk mogelijk te maken. Goed gereedschap is immers het halve werk. Uiteraard wil dit niet zeggen dat je dan ook half salaris krijgt. Je kunt voor deze functie een salaris verwachten tussen de EUR 2.500 en EUR 3.200 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kun je een aanstelling voor langere tijd verwachten en zijn er via ons diverse opleidingsmogelijkheden.

  Zie jij jezelf werken in dit bedrijf waar nooit een werkdag hetzelfde en je de kans krijgt om je te ontwikkelen? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 9 december Locatie Duiven Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702734-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden