afdrukken

Werkplaats Chef - Duiven

Ben jij dé Werkplaats Chef die wij zoeken? Voor een opdrachtgever in de regio Duiven die actief is in de automotive branch hebben wij een mooie en uitdagende vacature.

Functietaken
 • Als werkplaats chef co├Ârdineer je dagelijks de inbouwwerkzaamheden en help je ook mee in de uitvoering, deze werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats maar ook op locatie. Ook onderhoud je alle contacten met de opdrachtgevers van onze klant tijdens het gehele proces. Je houdt nauw contact met de werkvoorbereider, engineer en accountmanager en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Je stuurt de technici en inleenkrachten aan en zorgt ervoor dat de oplevering optijd plaatsvindt, ook de administratie voor meer- en minderwerk en de urenverantwoording van de monteurs vallen onder je taken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden gehaald.

Vereisten
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau met affiniteit in de richting van elektrotechniek en 3 of meer jaar ervaring als werkplaats chef. Je beschikt over VOL VCA of bent bereidt deze te halen. Ruime ervaring met projectadministrie is een must, je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod
 • Een uitdagende baan in de regio Duiven waar je 40 uur per week komt te werken tussen mooie en bijzondere voertuigen.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 4 november Locatie Duiven Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Elektrotechniek Vacature referentie 702781-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden