afdrukken

Werkvoorbereider / Tekenaar staalconstructies - omgeving Zevenaar

Voor een staalconstructiebedrijf in de regio Doetinchem met een totaalpakket op de gebieden: utiliteitsbouw, trappen en bordessen, bruggen en speciale constructies hebben wij een mooie vacature voor de functie Werkvoorbereider / Tekenaar.

Functietaken
 • Dagelijks houd je je bezig met het gehele proces zoals inkoop, verkoop en het klantencontact. Ook verzorg je de tekeningen in X-Steel en bereidt je het werk wat in de werkplaats en op locatie moet gebeuren voor.

Vereisten
 • Je hebt ervaring in de staalbouw en kunt tekenen in Tekla / X-Steel. Je bent communicatief zeer vaardig en hebt een proactieve houding Je denkt voorruit, bent leergierig en kunt zelfstandig werken.

Aanbod
 • Je komt te werken in een berdijf waar een prettige no-nonsense sfeer hangt. De functie is voor 40 uur per week en bij gebleken geschiktheid is er kans op een vaste aanstelling.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Woensdag 9 oktober Locatie Zevenaar Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702782-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden