afdrukken

Werkvoorbereider/Tekenaar

Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/Tekenaar interieurbouw. Ben jij een energiek persoon met ervaring als werkvoorbereider in de interieurbouw? Ben jij enthousiast en breng jij graag de opdracht tot een hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functietaken
  • Je werkt nauw samen met de opdrachtgever en de projectmanager. Jij maakt productietekeningen met een stuklijst, waar de productie mee uit de voeten kan. Je tekent met Autocad 3D, Vectorworks en eventueel Exact.

Vereisten
  • Je beschikt over enige ervaring als werkvoorbereider, je bent flexibel en hebt een mentaliteit om, wanneer het nodig is, iets eerder te starten of even langer door te gaan. Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau, je hebt ervaring met Office 2016, AutoCad 3D, Vectorworks en eventueel ook Exact. Je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal, daarnaast ben je een teamspeler.

Aanbod
  • Wij bieden een baan aan bij een bedrijf, waarbij de arbeidsvoorwaarden goed zijn en je een marktconform salaris krijgt. Ben jij de geschikte kandidaat? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
    ✉ lisa@jansseninterimservices.nl
    ✆ T: 0314-374940
    📱 WhatsApp 06-49293058.


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Woensdag 12 februari Locatie Terborg Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche Bouw Vacature referentie 702856-UZ Contactpersoon Lisa Koops
0314 - 37 49 40 / 06-49293058
lisa@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden