afdrukken

WTB monteur - omgeving Doetinchem

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de omgeving van Doetinchem dat gespecialiseerd is in alle werktuigbouwkundige constructies van staal, aluminium en RVS zijn wij opzoek naar een WTB monteur. Hou je van uitdagingen en vind je het geen probleem om heel Nederland door te rijden, lees dan zeker deze vacature even door!

Functietaken
 • Dagelijks worden de werkzaamheden gepland en ga je op weg naar een klant van onze opdrachtgever, dit kan zijn bij een waterleidingsbedrijf maar ook bij een klant in de voedingsmiddelen industrie. Je zorgt voor de juiste materialen, gereedschap en hijsmaterialen. Ook ben je op de hoogte van de klus en zijn de werkvergunningen geregeld. De werkzaamheden bestaan uit renovatie, reparaties maar ook nieuwbouwprojecten, geen dag is hetzelfde!

Vereisten
 • Je bent fulltime, flexibel inzetbaar en kunt zelfstandig werken. Belangrijk is een MBO Werktuigbouwkunde opleiding en een metaal achtergrond. Klantcontact is erg belangrijk dus je bent sociaal en klantvriendelijk. Je kunt problemen creatief oplossen en hebt doorzettingsvermogen.

Aanbod
 • Bij dit bedrijf kom je in een leuke werkomgeving terecht. De sfeer onder de collega's is goed en het team is erg hecht. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kunt de VCA en hygië
 • nisch werken trainingen volgen.

  Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:
  ✉ aike@jansseninterimservices.nl
  ✆ T: 0314-374940
  📱 Whatsapp 06-30247659


solliciteer
Deel via WhatsApp
Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen en heb je wel interesse in een eerlijk en helder gesprek over je loopbaan en ontwikkelingsmogelijkheden? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Datum Maandag 7 oktober Locatie Doetinchem Opleidingsniveau MBO / HAVO / VWO Uren 40 Branche WTB / Metaal Vacature referentie 702772-UZ Contactpersoon Aike Willemsen
0314 - 37 49 40 / 06-30247659
aike@jansseninterimservices.nl
Reistijd
rss mail icon Nieuwe vacatures direct in je mailbox of via RSS !
Maak gebruik van onze service om nieuwe vacatures van jouw voorkeur in je mailbox of via rss te ontvangen.

aanmelden